OM OSS

_SAM1980.JPG

Över 20 år i bygg & VVS branchen.Till där vi är idag.

Vilka är vi? Vi som arbetar på Projektea har arbetat inom bygg och VVS sedan 1998. Redan 2008 startades det egna bygg & VVS företaget och sedan dess har vi arbetat inom bygg och VVS i egen regi. 

Vad gör vi?
I dag hjälper vi både privatpersoner och BRF föreningar med olika bygg och VVS projekt. Det kan vara alltifrån en badrumsrenovering, ett stambyte, en relining, en köksrenovering till en mer omfattande ombyggnation.


Vad kan vi hjälpa dig med? Oavsett vad du ska renovera så hjälper vi dig. Vi hjälper dig med allt, från projektering till färdigställt projekt. 

Hur går det till? Det första som sker är att vi träffas på plats hos dig och går igenom ditt projekt. På plats hos dig går vi igenom projektets omfattning. Vi tar all nödvändig information om projektet. Vi går igenom ditt projekt och sammanställer en gedigen och utförlig offert till dig. Vid ett godkännande av offerten tar vi tillsammans fram ett lämpligt startdatum för ditt projekt. Vi är med hela vägen från byggstart till färdigställt projekt.


Välkommen till Projektea.

Boka ett kostnadsfritt möte

Det ska vara lätt att renovera

Att besluta sig för att bygga om eller renovera i bostaden ska vara roligt. En renovering eller en ombyggnation är en långsiktig investering som dessutom ökar värdet på din bostad.

 Du kan sluta leta byggföretag! Vi på Projektea arbetar tillsammans med dig för att ta fram en fungerande och kvalitativ lösning för just ditt byggprojekt

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Kostar_det_något_bil_2.jpg