OM OSS

_SAM1980.JPG

Över 20 år i byggbranchen.
Till där vi är idag

Vilka är vi? Vi som arbetar på Projektea har arbetat inom byggsektorn sedan 1998. Redan 2008 startades det egna byggföretaget och sedan dess har vi arbetat inom bygg i egen regi. 2017 föddes idén med att hjälpa våra kunder att projektleda byggprojekt eftersom byggfusket är ett stort problem idag. Vi har besökt många kunder och märkte allt eftersom att arbetena som utförts ej var godtagbara vilket då lett till att kunden blivit tvungen till att renovera igen. Det kunde exempelvis vara ett helt nyrenoverat badrum som ej var korrekt utfört och därmed behövde renoveras på nytt. Efter en tid föll saker och ting på plats för oss. Vi sitter på stor kunskap inom bygg och varför då inte hjälpa våra kunder med projektledning istället för att bygga själva. Idag styr vi hela projektet tillsammans med seriösa byggföretag som är vi samarbetar med.

Vad gör vi? I dag hjälper vi både privatpersoner och BRF föreningar med att projektleda olika byggprojekt. Det kan vara alltifrån en badrumsrenovering, ett stambyte, en köksrenovering till en mer omfattande ombyggnation.
Vad kan vi hjälpa dig med? Oavsett vad du ska renovera så hjälper vi dig.

Vi hjälper dig med allt från projekt till färdigställt. 

Hur går det till? Det första som sker är att vi träffas på plats hos dig och går igenom ditt projekt. På plats hos dig går vi igenom projektets omfattning. Vi tar all nödvändig information om projektet. Vi går igenom ditt byggprojekt och sammanställer en gedigen och utförlig offert till dig. Vid ett godkännande av offerten tar vi tillsammans fram ett lämpligt startdatum för ditt projekt.

Vi är med hela vägen från byggstart till färdigställt projekt.

 

Välkommen till oss på Projektea!

Det ska vara roligt att renovera

Att besluta sig för att bygga om eller renovera i bostaden ska vara roligt. En renovering eller en ombyggnation är en långsiktig investering som dessutom ökar värdet på din bostad.

 Du kan sluta leta byggföretag! Vi på Projektea arbetar tillsammans med dig för att ta fram en fungerande och kvalitativ lösning för just ditt byggprojekt

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Kostar_det_något_bil_2.jpg

© Projektea AB 2021