VVS & RELINING

När du behöver hjälp med VVS eller relining.

Vi tar hand om hela ditt VVS projekt från start till färdigställt. 

köksblandare.jpg

VVS

Vi på Projektea hjälper bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, fastighetsförvaltare och privatpersoner med VVS arbeten i Stockholm. För oss är inget projekt för litet eller för stort. Projektea är ett fullservice företag inom VVS.

 

På vår VVS avdelning utför vi alla typer av VVS-installationer på ett proffsigt och noggrant sätt. Samtliga medarbetare är utbildade VVS-montörer och har ett trevligt bemötande. Ett väl utfört arbete leveranssäkerhet och hög kundnöjdhet är viktigt för oss. Därför gör vi alltid vårt yttersta för att du som kund ska få en förstklassig upplevelse oavsett vilken av våra tjänster du är i behov av.

 

Vi tror att god sammanhållning stärker oss i vårt arbete. Vilket spiller över på våra kundrelationer. Vår främsta ambition är ta hand om de kunder som vi har och de uppdrag vi får. Kontakta gärna oss om du behöver hjälp med VVS-arbeten eller med ett Reliningsarbete.

Välkommen till Projektea!

 

Relining

Ordet relining är ett gemensamt ord för renovering av rörsystem, även kallat rörförnying. Relining är ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att renovera avloppet utan att behöva riva upp golv och väggar. Hus som är byggda på 1970-talet eller tidigare rekommenderar vi rörrenovering i form av relining för att öka livslängden på ditt avloppssystem med upp till 50 år. Tack vare relining är det möjligt att renovera avlopp utan att behöva göra ett dyrt stambyte. Reliningsmetoden av avloppsrör har redan använts i årtionden och lämpar sig för alla rörmaterial.

Vid relining förs en strumpa behandlad med epoxi in i avloppsröret med hjälp av tryckluft. Strumpan fäster stadigt på insidan av det ursprungliga avloppsröret. Vid relining bildas en ny rörkonstruktion i avloppet. Den täpper till eventuella hål och sprickor och förnyar det gamla avloppet helt och hållet.

 

Relining förlänger livslängden på ditt avloppssystem med upp till 50 år. Efter en relning, eller avloppsrenovering minskar risken för driftstörningar på grund av att ytan är fogfri och har en jämn inre diameter som gör att vattenflödet blir jämnt i hela systemet. Röret är hållbart och motståndskraftigt mot nya avlagringar. Dessutom är rören efter vår relining självbärande och därmed oberoende av de gamla rörens kvalitet.

relining.jpg

Vad kostar en relining?

Fastighet eller BRF
 

En Relining kostar ca 45-50 000 kr per lägenhet i ett flerfamiljshus. Det är förhållandevis lite jämfört med ett traditionellt stambyte. Framförallt med tanke på livslängden på relinade avloppsstammar. Vi på Projektea hjälper er att komma fram till om relining är möjligt i er fastighet och vilken metod som är bäst att använda.

Om du har frågor eller funderingar kring en avloppsrenovering/relining i er fastighet. Boka en kostnadsfri filmning av ert avloppssystemet. Med hjälp av en filmning kan vi snabbt kartlägga om det finns problem i ert avloppsystem.


Enfamiljshus

En relining i ett enfamiljshus "villa" omfattar många faktorer och hamnar oftast inom spannet 120 000–250 000 kr. Utan att se objektet går det dock inte att beräkna en exakt summa eftersom renoveringarna alltid är unika. Som villaägare har du möjlighet att göra ett rot-avdrag när du gör en avloppsrenovering, vilket gör att dina slutliga kostnader blir mindre.

 

Om du har frågor eller funderingar kring en avloppsrenovering/relining.

Boka en kostnadsfri filmning av ditt avloppssystemet för att se om ditt avlopp är i behov av en relining.. 

Vi arbetar nära våra kunder

Vi arbetar nära våra kunder och finns tillgängliga för att svara på dina funderingar. För oss är det självklart att hänga med i utvecklingen i vår bransch och att kontinuerligt arbeta med vidareutbildning. När du anlitar oss på Projektea kan du vara säker på att arbetet utförs av en behörig VVS-montör i enlighet med branschens högt ställda krav på säkerhet och kvalitet. Vi är kundfokuserade och oavsett om du kontaktar oss för ett mindre arbete eller ett större projekt så ger vi vägledning och råd.

koppar rör.jpg

Vi tar oss an alla typer av VVS-arbeten

Vi kan hjälpa till vid större renoveringar som exempelvis badrumsrenovering, stambyte, filmning av avlopp, relining. 
Vi kan även hjälpa till med mindre arbeten som installation av värmepump, byta blandare, installation av Wc.

 Du kan sluta leta VVS företag! Vi på Projektea arbetar tillsammans med dig för att ta fram en fungerande och kvalitativ lösning för just ditt projekt

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon